Fysiurgisk massage

Mine behandlinger

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en god dybdegående behandling mod både depression og stress, men også som en god pause i en travl uge. Med en massage på Frederiksberg kan du få behandling af lige præcis dine behov. 

Behandlingen er god til at finde ro, stresse af og til at mærke dig selv og din krop. Ved massagen bliver der løsnet op i musklerne, hvilket øger blodgennemstrømning, og massagens tryk og strygninger får kroppen til frigive sine egne smertestillende endorfiner, mens neurotransmitterne serotonin og dopamin også frigives. Disse neurotransmittere kan medvirke til at reducere stress. 

Hos Frederiksberg Massage bruger jeg fysiurgisk massage, som er en alternativ behandling til at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i musklerne og led. Du kan læse mere om behandlingens konkrete virkninger her. Hvis du lider af myoser, hold i nakken, lændesmerter eller noget helt fjerde, så kan massage som regel afhjælpe dine problemer i større eller mindre omfang. Det afhænger af mange faktorer, herunder selve problemet og dets omfang. 

 

Hvorfor få en fysiurgisk massage?

Der er mange gode grunde til at få en fysiurgisk massage. Den har nemlig en masse gavnlige virkninger for krop og sind. 


Det er derfor ikke uden grund, at det er en enormt populært massagebehandling, som mange vælger at komme tilbage til, når de kan mærke begyndende smerter, stres og stivhed i kroppen. Efter en fysiurgisk massage vil du kunne mærke, at smerterne aftager, og at eventuel træthed og hovedpine begynder at forsvinde. 

Behandlingen sætter kroppens immunforsvar i gang, og mange oplever fysisk såvel som mentalt velvære, efter de er blevet behandlet med en fysiurgisk massage. Mange kan mærke en effekt efter kun en behandling, mens andre har behov for flere behandlinger. Adskillige behandlinger forebygger skader og opretholder den fysiske sundhed. 

Massage hos Frederiksberg Massage 
Hvis du lider af smerter, er der mange gode grunde til at komme og få en massage på Frederiksberg. Som uddannet  massør behandler jeg ud fra, hvordan kroppen fungerer anatomisk og fysiologisk. Jeg har kendskab til de grundlæggende større muskelgruppers funktioner og forstår betydningen af bevægeapparatet, og hvordan man justerer det på den rigtige måde.
 
Under massagen danner jeg mig hurtigt et overblik over dine problemer og årsagssammenhængene, så jeg effektivt og præcist kan behandle roden til problemet. Udover massagen arbejder jeg også med andre massageteknikker som shiatsu, og du kan læse mere om behandlingen og dens konkrete anvendelse her. 
 
Trænger du til en massage, der virker? Så tøv ikke med at booke en tid eller at kontakte mig, så du kan få behandlet dine gener hurtigst muligt. 
 

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder fysiurgisk massage, som kan hjælpe mod alt fra sportsskader til myoser og graviditetsgener.
Du har også mulighed for at booke din næste tid til din ønskede behandling.