Afstresning

Mine behandlinger

Afstressende massage

Mange forbinder af gode grunde massage med behandling af fysiske belastninger og mén. Men det kan også afhjælpe stress og andre psykiske lidelser. Stress og stressfyldte situationer er noget, som de fleste udsættes for, og derfor kan man have behov for afstresning af kroppen. 

Symptomer på stress kan have mange årsager. Det kan være, at du har behov for en afstressende massage som et velfortjent afbræk i en ellers hektisk hverdag, eller måske har du spændinger i kroppen, som forårsager spændingshovedpiner. Det kan også være, at du er ramt af mere alvorlige symptomer på stress. Uanset hvordan din konkrete situation er, kan en massage i de fleste tilfælde hjælpe med en afstresning af krop og sind. 

Afstresning hos Frederiksberg Massage

Det er flere videnskabelige forklaringer på, hvorfor massager kan hjælpe mod stress. Det skyldes, at løsninger af spændinger fra massager aktiverer hormoner som serotonin og dopamin, som er forbundet med lykkefølelse.

Kortisol er et andet vigtigt hormon i forbindelse med stress. Det er et hormon, man producerer i stressede situationer. Hormonets har normalt en forholdsvist gavnlig effekt, men en for høj mængde kortisol kan over tid blive problematisk og forårsage stress. Hos Frederiksberg Massage tilbydes en fysiurgisk massage, som, udover at løsne spændinger, også sænker kroppens produktion af kortisol. 

Symptomer på stress kan desuden øge risikoen for spændinger i musklerne, hvorfra triggerpunkter opstår. Med en triggerpunktbehandling løsnes disse spændinger, som kan forårsage svære smerter. Døjer du med stress, kan du med hjælp fra en massage få sikret afstresning af kroppen såvel som sindet. Massagen udføres med udgangspunkt i dine symptomer og behov. 

Professionel massage på Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.