Forebyggende behandling

Mine behandlinger

Kom dine skader og gener i forkøbet

En dybdegående massage er ikke kun en fornuftig vej at gå, hvis først uheldet er ude, og man er ramt af sportsskader, hold i ryggen, spændingshovedpiner eller andre belastninger af muskler og led. Den kan også virke forebyggende. Hos Frederiksberg Massage kan du få en dybdegående massage af vores massør, som er uddannet i at foretage fysiurgiske massagebehandlinger. Dem kan du læse mere om her

Står du midt i en stresset hverdag, og har du behov for et tiltrængt afbræk, kan en dybdegående massage derfor være en oplagt forebyggende løsning. Vores massør sørger for, at de spændte områder og muskulaturer løsnes, og spændingshovedpiner og andre lidelser forebygges. Din krop bliver afstresset, og du vil opleve større velvære og modstandsdygtighed over for spændinger. Behandlingen varer ca. 30 – 45 minutter. 

Ved at dyrke idræt kan gentagne belastninger af musklerne føre til overbelastningsskader. En fysiurgisk massage kan komme mere alvorlige skader til livs, inden de for alvor indtræffer. Jeg har stor erfaring med sportsskader, så hvis du først er ramt, kan jeg give dig en massage, der giver dig den smertelindring, du har behov for.

For mennesker, der har tendens til hovedpine, kan der også være forebyggende hjælp at hente ved at få en massage på Frederiksberg. Med en dybdegående og forebyggende behandling forebygges de spændinger i kroppen, der forårsager smerterne, hvilket kan resultere i en afstresning af krop og muskulatur. Disse spændinger kommer ofte fra dårlige arbejdsstillinger, så hvis du udøver statisk eller fysisk hårdt arbejde, kan du med fordel tage affære, inden smerterne kommer. 

Du kan læse mere om spændingshovedpine og myoser, og hvordan jeg konkret behandler dem, her.

Behandling af dine skader
Fod massage hos Frederiksberg massage

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.