Gravidmassage

Mine behandlinger 

Hvad er en gravidmassage?

Gravidmassage er en massageform, som som er velegnet til at imødekomme fysiske behov for gravide kvinder. Under graviditeten gennemgår den gravide krop en masse forandringer i takt med, at barnet vokser. Når man er gravid, arbejder kroppen med andre ord på alle cylindere. Graviditet kan nemlig medføre ændringer i kroppen, herunder vægtforøgelse, ændringer i kropsholdning og hormonelle ændringer, som kan føre til spændinger i muskler og led. Gravidmassage kan hjælpe med at lindre symptomerne ved at lindre muskelspændinger og øge blodgennemstrømningen i kroppen. De mest udbredte problemer for gravide kvinder er:

  • Lændesmerter
  • Smerter i sædemuskel og ben
  • Nakkespændinger
  • Væskefyldte ben
  • Oppustethed
  • Trykken i mave og bryst
  • Manglende energi
 

Hvorfor få gravidmassage? 

Selvom graviditeten er en helt særlig oplevelse, hvor man skal tage sig af et lille nyt menneske, så kan det altså medføre en række gener og belastninger i kroppen. Vordende mødre kan drage fordel af gravidmassage af flere årsager. Det kan lindre rygsmerter, spændingshovedpiner og andre typer smerte og ubehag. Massagen kan også reducere stressniveauet og medvirke en følelse af afslapning og velvære. Problemerne er meget individuelle, så behandlingen af generne afhænger af, hvor langt du er i forløbet, og hvordan dine symptomer er. Gravidmassage kan generelt forbedre livskvaliteten under resten af graviditeten. 

Gravidmassage er på ingen måde farligt og skadeligt, og man kan med ro i sindet få en massage, uanset hvor du er i graviditetsforløbet. Også hvis terminsdatoen er ved at nærme sig. Massagen giver nemlig den nødvendige afslapning og energi til selve fødslen. Der tages de nødvendige forbehold, og massagen er både skånsom og effektiv. De positive virkninger er nemlig ikke til at tage fejl af. Hvis der er noget, du er i tvivl om eller nervøs for, kan du altid rådføre dig hos en læge.

Hvordan foregår en gravidmassage? 

En gravidmassage er gavnlig mod graviditetsgener. Massagen vil normalt fokusere på de områder af kroppen, som er mest påvirket af graviditeten, herunder ryg, skuldrer, ben og fødder. Massøren vil under massagen udføre blide og skånsomme træk og tryk på kroppen. Det afstresser og afslapper kroppen, så den gravide er komfortabel under massagen. De fleste oplever stor gavn af denne behandling, da den ikke blot fjerner smerte, men også giver kroppen velvære, fornyen energi og stimulering af de ømme muskler. Massagen giver forøget energi, bedre humør og velvære, så resten af graviditeten bliver mere overskuelig. 

Hos Frederiksberg Massage får du en massage, som virker mod alle de fysiske gener, som kan opstå under graviditeten. Generne og behovene er forskellige fra person til person, så vi skræddersyer altid behandlingen til dine behov.  Der tages udgangspunkt i og forbehold for dine behov under gravidmassage. Så sørger jeg for, at du får en kompetent og professionel massage, der efterkommer dine graviditetsbehov. 

 
Gravidmassage på Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling