Gravidmassage

Mine behandlinger 

Hvad er en gravidmassage?

Gravidmassage er en massageform, som er særligt egnet til gravide. Under graviditeten undergår kroppen en række forandringer, og kroppen ændrer sig også under graviditeten i takt med, at barnet vokser. Når man er gravid, arbejder kroppen med andre ord på alle cylindere. Det kan give smerter og spændinger i muskler, led, nakke og skuldrer. En gravidmassage kan afhjælpe flere af disse gener. Nogle af de klassiske problemer, som kvinder oplever under graviditeten, er: 

  • Lændesmerter
  • Smerter i sædemuskel og ben
  • Nakkespændinger
  • Væskefyldte ben
  • Oppustethed
  • Trykken i mave og bryst
  • Manglende energi
 

Selvom graviditeten er en helt særlig oplevelse, hvor man skal tage sig af et lille nyt menneske, så kan det altså medføre en række gener og belastninger i kroppen. Det betyder, at man ikke kan bevæge sig, som man kunne før graviditeten. Problemerne er meget individuelle, så behandlingen af generne afhænger af, hvor langt du er i forløbet, og hvordan dit forløb er. 

Gravidmassage er på ingen måde farligt og skadeligt, så man kan med ro i sindet få foretaget en massage, uanset hvor langt man er i graviditetsforløbet. Også hvis terminsdatoen er ved at nærme sig, da det kan give dig den nødvendige afslapning og energi til selve fødslen. Der tages de nødvendige forbehold, og massagen er både skånsom og effektiv. De positive virkninger er nemlig ikke til at tage fejl af. Hvis der er noget, du er i tvivl om eller nervøs for, kan du altid rådføre dig hos en læge.

Hvordan foregår en gravidmassage? 

En gravidmassage kan vise sig at være meget gavnlig mod graviditetsgener. Det skyldes ikke mindst fremgangsmåden. Under massagen vil der laves træk og tryk på kroppen, som vil udføres blidt og skånsomt. Det har til formål at afstresse og afslappe kroppen, så kroppen er så tilpas som muligt under graviditeten. De fleste oplever stor gavn af denne behandling, da den ikke blot fjerner smerte, men også giver kroppen velvære, fornyen energi og stimulering af de ømme muskler. Gravidmassage giver dermed de bedste forudsætninger for et godt videre graviditetsforløb. Foruden de fysiurgiske og smertelindrende fordele giver gravidmassage også forøget energi, bedre humør og velvære, der gør den resterende graviditet mere overskuelig og komfortabel. 
 
I min klinik udføres massagen, mens klienten ligger på maven med støtte fra en specialdesignet pude til gravide maver. Eftersom graviditeter er enormt individuelle, så er behovene hos den enkelte klient det samme. Derfor tager jeg udgangspunkt i dine behov under behandlingen, så det skræddersyes bedst muligt. Hvis du gerne vil have behandlet nogle af de gener, du oplever i forbindelse med graviditeten, så kom forbi min klinik på Frederiksberg. Så sørger jeg for, at du får en kompetent og professionel gravidmassage, der efterkommer dine behov. 

Firma aftaler hos Frederiksberg Massage
Gravid massage

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling