Spændingshovedpine

Mine behandlinger

Hvad er spændingshovedpine?

Spændingshovedpine er noget, de fleste kan rammes af, og for flere er det endda et tilbagevendende problem. Som navnet antyder, så skyldes hovedpinen spændinger, der som regel befinder sig andre steder på kroppen. Den konkrete årsag til hovedpinerne og spændingerne kan være svære præcist at udpege. Det kan f.eks. opstå, hvis man har et stillesiddende job, hvor man sidder i den samme stilling i mange timer, eller hvis man laver uhensigtsmæssige bevægelser under træning og motion. Myoser, stress og søvnmangel kan også være årsagen til spændingshovedpine. 

Symptomerne er ofte en spændt nakke, ømme tindinger og ikke mindst hovedpine. Spændingshovedpine er kendetegnet ved gradvist at blive værre, og derfor kan det være en god idé at søge hjælp hos en massør, hvis problemerne skal løses. En spændingshovedpine kan være smertefulde og hæmmende, så man vil ofte gerne løse problemet hurtigst muligt. Massøren vil hjælpe med at finde årsagen til problemet, så det nemmere og mere effektivt kan afhjælpes.  

Massage – et effektivt middel mod spændingshovedpine?

Man kan forebygge anfald gennem gode søvnvaner, træningsøvelser og generel sund levevis. Ved en massage vil spændingshovedpinen lindres efter blot én behandling i  de fleste tilfælde. Hvis man har tendens til spændingshovedpiner, kan adskillige behandlinger til gengæld være passende. Vedvarende behandlinger kan lindre og endda forebygge hovedpiner fremadrettet. Spændingshovedpiner er nemlig en type hovedpine, som massager kan lindre. Massage har for så vidt ingen effektivt på migræne.

Hos Frederiksberg Massage sørger jeg for, at spændingerne muskler og led, der fører til hovedpiner, løsnes.. Jeg udfører en dybdegående massage, der tager udgangspunkt roden til dine problemer. Det kan for eksempel være et triggerpunkt, som forårsager spændingshovedpinerne. Som erfaren massør er jeg bevidst om, at de fleste tilfælde af spændingshovedpiner kan være forskellige, fordi spændingerne befinder sig forskellige steder på kroppen. Derfor vil jeg også tilpasse behandlingen og det eventuelle forløb til dine behov. 

Professionel massage på Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til spændingshovedpine og endda gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.