Book din tid til din næste behandling

Forkæl din krop og dit sind og book en tid til massage. Om du ønsker en behandling for, at lindre dine smerter eller blot for afslapning eller afstresning så kan jeg hjælpe dig med mine behandlinger. Jeg tilpasser altid din behandling efter dit behov.

Loading...

Jeg står klar til at hjælpe dig!

Døjer du med hold i ryggen, myoser, en sportskade eller noget helt fjerde?
Tøv ikke med at booke en tid hos os, jeg står klar til at hjælpe dig.

Vores fysiurgiske massageterapeuter kan være lægeeksaminerede, hvilket betyder at en læge har været med til eksamen i anatomi. De har lært de grundlæggende større muskelgruppers funktioner, hvor de forstår at bevæge apparatet og kan se de sammenhænge der er og hvordan muskelgrupperne skal behandles.

I forbindelse med min uddannelse, som har været relevant i forbindelse med Frederiksberg Massage, så har uddannelsen også indehold:

  • Nervesystem
  • Lymfe og blodkar systemerne
  • Immunforsvar
  • Fordøjelse

En fysiurgisk massageterapeut har lært overordnet omkring de ovenstående punkter.

Mine behandlinger

Næsten lige meget, hvad du går og døjer med, så kan jeg hjælpe dig.

Som jeg har nævnt ovenstående, så har jeg en uddannelse indenfor faget og jeg kan give dig en fysiurgisk dybdegående massage. Jeg arbejder ved hjælp af fysiurgisk massageterapi, som kan forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Professionel sportsmassage hos Frederiksberg Massage

FYSIURGISK MASSAGE

En god dybdegående massage er med til at finde ro og stresse af, hvor du kan mærke dig selv og kroppen. Fysiurgisk massage bliver løsnet op i musklerne, som øger blodgennemstrømning og reducerer stress.

Traditional Thai Massage of a pregnant woman

GRAVIDMASSAGE

Jeg tilbyder hos Frederiksberg massage en specialdesignet graviditetspude, der under behandlingen giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under hele massagen.

Behandling af dine skader

SKADESBEHANDLING

Som skadeterapeut bliver dine skader vurderet og behandlet,
sammen planlægger jeg et forløb for antal af behandlinger. Book en tid idag og få mere livskvalitet!

Dårlig kropsholdning

FIRMA AFTALER

 En virksomhedsaftale er med til, at give medarbejderne mere energi og en mindre stresset hverdag. Massage er med til at styrke trivsel i virksomheden og mindre sygefravær.