RAH

Mine behandlinger

Hvad er RAH?

Reciprok Antagonist Hæmning, også kaldet RAH, er den fysiologiske mekanisme, der sker, når man udløser strækrefleksen i en muskel. Idéen går konkret ud på, at når én muskel er spændt, så er der nogle modsat arbejdende muskler, som er afslappet. Ved at aktivere reflekspunktet i den modsatte muskel kan det løsne den spændte muskel, så smerten fortager sig. 

Behandling med RAH

RAH-behandlingen er potentielt en effektiv behandlingsteknik, som kan lindre smerteoplevelsen. Teknikken er baseret på, at man opnår en ændring i smerterne, når man udløser stræksrefleksen i en muskel. Dermed opnår man en afspænding og øget bevægelsesevne i det påvirkede område. En vellykket behandling vil straks reducere smerterne og øge bevægelsen af legemet. 

Behandlingen udføres ved hjælp af hænder såvel som en reflekshammer, der lægges på det belastede område. Behandlingen medfører næsten ingen smerter og kan potentielt medføre øjeblikkelig smertereduktion samt øget funktion og bevægelse. Det er dermed afgørende, at der indtræffer en tydelig effekt med det samme, før RAH er relevant at bruge. Det er blevet påvist, at metoden kan have effekt ved behandling af kroniske smerter, herunder hovedpine, piskesmæld og skuldersmerter. 

RAH-behandling er et forsøg værd, når andre typer behandlinger ikke har haft den ønskede effekt på smerterne. RAH kan benyttes under massage, når der er fokus på ryg, lænd, skulder og nakke, hvor metoden kan hjælpe med at blødgøre de fastspændte muskler. Dermed slapper musklerne af, så der kan masseres dybere i påvirkede områder. 

Afslappende massage

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Har du brug for en RAH behandling?
Tøv ikke, du kan booke din tid allerede nu!