Cuppingmassage

Mine behandlinger

Har du hørt om cuppingmassage?

Cuppingmassage er en dybdegående massagebehandling, hvor der ved hjælp af sugekopper skabes et undertryk i huden og vævet. Det har til formål at håndtere affaldsstoffer og overskydende væske i kroppen. Det er vigtigt at fjerne, da disse ophobninger kan forårsage muskelspændinger, appelsinhud og nedsat mobilitet. Massageformen går under en række andre navne, f.eks. sugekopmassage, bindevævsmassage og cupping. Behandlingemetoden cuppingmassage stammer fra Kina, hvor man udnytter en avanceret form for vakuumterapi ved at bruge specialdesignede sugekopper til massage. Hos Frederiksberg Massage benytter jeg det som et supplement til fysiurgisk massage, hvor metoden benyttes efter behov. 

Behandlingen foregår som regel således, at der smøres olie på de områder af kroppen, der skal behandles. Herefter bruges sugekoppen gentagne gange på det belastede område, så bindevævet stimuleres. Behandlingen kan gøre lidt ondt, hvis der er ophobet meget væske og affaldsstoffer i bindevævet. Da cuppingmassage fjerner muskelspændinger og ophobning af affaldsstoffer, betyder det også, at kroppen afstresses, og at man får fornyet energi. 

Hvad bruges cuppingmassage til? 

Cuppingmassage er en såkaldt dybdegående massage, og den er derfor velegnet til at behandle en lang række lidelser, som f.eks. er:

  • Hovedpine og migræne
  • Muskelømhed
  • Spændte muskler
  • Ledsmerter
  • Myoser
  • Skinnebensbetændelse
  • Løberknæ
 

Cuppingmassage behandler også tilfælde af dårligt immunforsvar. Sugekopperne vil efterlade mærker på kroppen, som normalvis forsvinder efter en uges tid. Du vil ikke kun kunne mærke effekten på hudens overflade, men det underliggende væv vil strække sig og dermed cirkulationen i kredsløbet er blevet forbedret. Som ved andre behandlingstyper vil du kunne mærke ømhed i kroppen efter behandlingen. Da behandlingen løsner mange behandlingsformer, er det ikke unormalt, at klienten oplever svimmelhed, hovedpine og træthed, men det går sædvanligvis hurtigt over igen. 

I min massageklinik på Frederiksberg indgår cupping som et supplement til andre massageformer. Metoden anvendes derfor efter behov. 


afstresning massage frederiksberg massage

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Står du med en hold i ryggen, så har du mulighed for at bestille din næste tid på nedenstående knap. Det tager ikke mere end 2 minutter!