Triggerpunktbehandling

Mine behandlinger

Få smertelindring med triggerpunktbehandling

En fysiurgisk massagebehandling kan efter behov benytte metoder fra triggerpunktbehandling, som fokuserer på kroppens triggerpunkter. Denne type behandling bruges især over for skader, der er opstået pludseligt som følge af fx sport, overbelastning og lignende. 

Triggerpunkterne er muskelfibre, der har trukket sig sammen, og som efterfølgende resulterer i smertefulde knuder i musklerne. Når muskler bliver overbelastet eller beskadiget, kan det skabe myoser og muskelspændinger, som kan være smertefulde og stressende for kroppen. 

En behandling vil løsne spændingerne i muskulaturen op, som fører til en afstresning af kroppen og smertelindring af muskulaturen omkring det udsatte område, fordi blodgennemstrømningen også øges. 

Triggerpunkter kan dog også forårsage smerter et andet sted i kroppen, end hvor problemet egentlig befinder sig. Med mit kendskab til kroppens anatomi, fysiologi og sammenhænge kan jeg derfor efter bedste evne vurdere, hvad der ligger til grund for den smerte, du oplever. 

Om triggerpunktbehandling er den nødvendige behandlingstilgang er en vurderingssag, og det er derfor svært på forhånd at afgøre, om det er den rette tilgang til lige præcis dine gener. 

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Problemer med lænden?
Tøv ikke, du kan allerede bestille din tid i dag, så jeg kan få bugt med dine smerter.