Shiatsu massage

Mine behandlinger

Hvad er shiatsu massage?

Shiatsu massage er en enormt udbredt massageform. Behandlingen gør brug af en masse tryk i små roterende bevægelser, og tilgangen har derfor været en stor inspiration for bl.a. massagepistoler. 

Ved en shiatsu massage placeres patienten på en madras i gulvhøjde, hvorefter massøren strækker og trykker på kroppen i roterende bevægelser. I modsætning til andre massagebehandlinger som f.eks. fysiurgisk massage tager der ikke udgangspunkt i kroppens anatomi, men derimod på kroppens prespunkter. Herudover er der fokus på prespunkternes indvirken på kroppens energi og energibaner, som også kaldes meridianer.  

Shiatsu er en gammel japansk teknik, som er en blanding af flere ældre kinesiske teknikker. Teknikken har rødder i gammel orientalsk medicin og har sammenfald med metoder som akupunkter og akupressur. Shiatsu er sammensat af de to betegnelser ‘shi’ og ‘atsu’, som betyder henholdsvis fingre og tryk. 

Shiatsu på Frederiksberg

Foruden en dybdegående fysiurgisk massage anvender jeg også andre behandlingsformer hos Frederiksberg Massage. Den konkrete tilgang afhænger af dine behov og min vurdering af dine problemer. Jeg tilbyder massagebehandlinger, som indeholder elementer og teknikker fra shiatsu. Jeg tilbyder massagebehandlinger, som indeholder elementer fra den klassiske shiatsu massage. 

Shiatsu massage er en holistisk terapiform, som fremmer dit helbred ved at fokusere på dit energisystem. Behandlingen har derfor forebyggende effekt og kan bl.a. være en nyttig tilgang til at fjerne overskydende kropslig energi fra bl.a.  stress, angst og andre livsstilsbaserede sygdomme. Tilgangen kan også bruges til afstresning ved at behandle spændingshovedpine og myoser. Dem kan du læse mere om her.

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.