Massagens virkning

Mine behandlinger – Fysiurgisk massage og dens virkning

Hvordan virker en fysiurgisk massage?

Mange nævner en fysiurgisk massage, men hvad er massagens virkning egentlig? 

Når du behandles, gennemarbejdes din muskulatur, og dine skader og problemer udbedres. Der løsnes op i musklerne, og blodet strømmer lettere igennem, mens du også frigiver endorfin, serotonin og dopamin, som reducerer stress. Den kan også udbedre skader som følge af sport, hold i ryggen m.m. 

Det er årsagen til, at du efter en massage kan føle træthed og influenzalignende symptomer. Denne følelse er ganske naturlig, og den går typisk over efter lidt hvile. 

Meget lig træning og andre typer fysisk aktivitet bruges og gennemarbejdes musklerne ved massage, og det gør, at muskelmassen forbedres, mens en række hormoner frigives, som øger træthed og dermed behovet for den ekstra hvile. 

Den fysiurgiske massage smertelindre, sikrer afstresning og mindsker spændingshovedpine. Du vil efter en massage opleve, at dine muskler og led bliver mere smidige og medgørlige. Det kan også lindre nakke- og skuldersmerter og den spændingshovedpine, som kan komme som resultat deraf. 

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.