Massage på Frederiksberg

Mine behandlinger

Dybdegående massage på Frederiksberg

Frederiksberg Massage er din lokale massageklinik på Frederiksberg. Med klinikkens beliggenhed centralt på Frederiksberg er en dybdegående, afstressende og afhjælpende massage aldrig langt væk. Klinikken befinder sig ca. 250 meter fra nærmeste metrostation. Derfor kan du få en massage på Frederiksberg som er god for krop og sind, uanset om du bor i området, eller om du benytter dig af offentlig transport. I min klinik kan du være sikker på en kompetent behandling i behagelige og afslappende omgivelser. 

Hos Frederiksberg Massage løsner jeg op i dine spændinger i muskler og led afhjælper de smerter, du er ramt af. Det kan være, at du som mange andre danskere er ramt af smerter som følge af dårlige arbejdsstillinger. Du kan også have været uheldig, mens du har dyrket sport. Uanset hvilke type smerter, du er ramt af, kan jeg hjælpe dig. Jeg har erfaring med mange forskellige typer af skader og smerter, så vi kan i fællesskab vurdere din situation, så jeg efterfølgende kan skræddersy behandlingen efter dine behov. Når du får en massage på Frederiksberg, er det altid dig som klient, der er i centrum.

Fysiurgisk massage på Frederiksberg

Jeg tilbyder bl.a. en fysiurgisk massagebehandling, der kan bruges som afstresning, til smertelindring og som et forebyggende middel mod belastninger. Behandlingen kan være en effektiv tilgang, hvis du eksempelvis er ramt af en sportsskade, lider af spændingshovedpiner, har hold i ryggen eller lignende. Til den enkelte massage vurderer jeg, om der skal inkorporeres elementer andre behandlingsteknikker. Det kunne f.eks. være shiatsu, cupping eller triggerpunktbehandling. 

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i en massage på Frederiksberg.

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.