Fysiurgisk massage Frederiksberg

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage Frederiksberg er en massageform, der arbejder med væv og muskulatur. Det er en dybdemassage, som bruges i forskellige massageteknikker til at arbejde med kroppens muskler, sener og led. Fokusset ved denne massage er bevægeapparatet, altså få muskler, sener og led til at fungere optimalt. Denne form for massagebehandling kompenserer de skadevirkninger, som stress, arbejde og belastninger kan give. Det er den form for massage, der vil betegnes som “Klassisk massage”. Massagen er perfekt til dig, der har spændte muskler eller skader. 

Behandlingen kan gøre ondt og mærkes i flere dage efter behandlingen. 

Massagen hjælper kroppen ved, at nervesystemet aktiveres så blodcirkulationen i væv og muskler stimuleres. Affaldsstoffer udskilles nemmere og balancen i musklerne genopbygges ved trykket i musklerne og væv øges. 

Kroppens anatomiske opbygning opstiller fordring til massørens kundskab om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber. 

Uddannelsen som fysiurgisk massør bliver brugt på en systematisk gennemgang af de enkelte muskler i kroppen. Der bruges adskillige massageteknikker efter behov

De positive virkninger ved fysiurgisk massage

Den positive påvirkning af helbredet

Massage har vist sig at være medicin for kroppen. Det giver kroppen mulighed for at slappe af og komme sig. Kropsmassage udløser hjernens kemiske forsvar, fx. øgning af produktionen af endorfiner, som kan resultere i varige følelser af afslapning, sænke stressniveau og bedre humør. Derudover kan massagebehandling mindske smerter, øge energiniveauet og forbedre den overordnet fysiske og mentale ydeevne. 

Hvorfor fysiurgisk massage Frederiksberg?

Hos Frederiksberg massage tilbyder vi dygtige og erfarne behandlinger af fysiurgisk massage, der hjælper mod spændinger og myoser, samt andre behandlinger. Frederiksberg Massage tilbyder altid massage efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen. Ud over at vi giver god massage, tilbyder vi en stor passion for menneskets anatomi og forbedrer livskvaliteten for dig ved at befri dig for smerter, så du kan fokusere på, at være glad og have det godt. Din glæde efter en behandling hos os, er vores motivation. 


Kontakt os for en lækker behandling. 

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.