Tennisalbue

Vores behandlinger – Tennisalbue

Hvad er tennisalbue?

Tennisalbue er noget, mange rammes af. Hvis du har haft ondt i armen omkring albuen, og smerten forværres, når du udfører fysisk aktivitet og sport med området, kan det være tennisalbue. Det særprægede navn skyldes, at lidelsen er enormt udbredt blandt tennisspillere. Det er en betændelsestilstand i musklen omkring albueknoglen og kan føles smertefuld og ubehagelig. 

Tennisalbue kan opstå, når man bruger armen i en ensartet bevægelse igennem længere tid, og musklen i sidste ende er blevet overbelastet. Det er også årsagen til, at det er særligt udbredt blandt tennisspillere. Det er de muskler, der strækker fingrene og håndleddet, som påvirkes af tennisalbue. 

Hvad er symptomerne på tennisalbue?

Som ved mange andre lidelser varierer symptomerne fra klient til klient. Det kan være alt fra irritation til spændinger og smerte i armen. Eftersom håndleddet og fingrene også påvirkes, er nogle tydelige symptomer, at løft og greb med den pågældende arm kan være svagere og smertefulde. Nogle oplever desuden brændende fornemmelser på albuen. 

Hvordan behandles tennisalbue?

I den tidlige fase efter skadens opståen er det vigtigt at holde armen i ro, hvorfor fysisk aktivitet må sættes på pause for en stund. Det belastede område kan afkøles med tildækket is, som kan virke lindrende. Herudover kan man benytte en spænde eller håndledsskinne, der kan give området støtte. Øvelser er også en god måde at styrke armen igen. 

Massage er yderst effektiv til at lindre tennisalbuer, hvor jeg hos Frederiksberg Massage benytter mig af en fysiurgisk massage, der er velegnet til netop denne lidelse. Musklerne i armen bliver strukket godt igennem, og området løsnes. Derfor er en triggerpunktsbehandling også en god løsning, da der fokuseres på de punkter, der fører til spændingerne i armen. 

Hos Frederiksberg Massage har jeg desuden erfaring med at behandle sportsskader, og jeg tager udgangspunkt i din skade og dine behov. Som uddannet massør er jeg specialiseret i smertebehandlinger såvel som vedligeholdende behandlinger. 

Massage på Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandlere tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Vi tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Myoser drille oftest på de værste tidspunkter, men vi står klar til at hjælpe dig. Du skal bare booke en tid, det tager kun 2 minutter!