Smerter i skulder og nakke

Mine behandlinger

Kom smerter i skulder og nakke til livs

Mange har i dag stillesiddende jobs, hvilket er den mest anstrengende arbejdsform hvad angår arbejdsstillinger. Vi mennesker er ikke bygget til at være i ensartede stillinger over længere tid, hvilket er årsagen til, at vi kan opleve smerter. Sørg derfor for, at du sidder korrekt, og at du fra tid til anden får rejst dig og bevæget dig. Fysisk hårdt arbejde kan give smerter i skulder og nakke ved f.eks. tunge løft i tømrerbranchen og industri. Det skyldes, at muskler og led i skulder og nakke overbelastes. 

Smerter i nakke og skulder kan også være et resultat af, at musklerne er kolde og stive. Derfor kan man med fordel lave øvelser, hvor man roterer i nakken. Det varmer musklerne op og strækker dem ud. Af samme årsag bør man også undgå at sove eller opholde sig i for kolde indendørs forhold. Ved jævnlig motion og bevægelse kan du ligeledes komme generne til livs, inden de for alvor indtræffer. Jævnlig skulder- og nakkemassager kan også have forebyggende virkninger mod smerterne.

Forebyg smerter i skulder og nakke

Det er vigtigt at huske på, at denne slags smerter kan skabe problemer, der potentielt kan følge én hele livet. Forebyg smerterne i stedet for at reagere, når først uheldet er ude. Vær bevidst om dine arbejdsstillinger, udfør jævntligt øvelser og besøg jævnligt en massør, der kan løsne fastspændte muskler og led. 

Hos Frederiksberg Massage tilbyder jeg skulder- og nakkemassage til dig, der trænger til at få løsnet op i muskulaturen omkring ryg, nakke og skuldrene. Under behandlingen giver jeg kroppen bløde og lette strøg, der varmer muskulaturen op, og du vil have det behageligt under behandlingen. Herefter går jeg i dybden med msukulaturen med en fysiurgisk massage og andre teknikker, så der løsnes godt op. Massagen skal være afslappende, smertefri og effektiv, og du skal gerne føle, at smerterne fortager, mens din krop kommer i balance igen. 

Hold i ryggen, massage Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Kom dine smerter i nakke og skuldre til livs og book en tid allerede i dag.