Sportsmassage

Mine behandlinger

Dybdegående sportsmassage

Sportsmassage er en dybdegående tilgang, som er velegnet til behandling af sportsskader. Massagen er rigtig god til at få kroppen tilbage på ret køl efter belastninger af muskulaturen. Hos Frederiksberg Massage er jeg en erfaren skadesterapeut, som har stor erfaring med behandling af skader. Du kan altid forvente, at dine problemer og skader vil komme under en kærlig hånd, så du hurtigst muligt vil kunne opleve bedring. Sportsudøvelse og hyppig træning gør, at man er i en særlig risiko for akutte sportsskader og overbelastningsskader, men uheldet kan også opstå ved mere sjældne træninger. Sammenlignet med fysiurgisk massage er en sportsmassage endnu mere dybdegående, om end der er flere overlap mellem de to tilgange. 

Behandling af sportsmassage

En sportsmassage skaber flow og blodgennemstrømning i muskulaturen, da der løsnes godt op i hele kroppen. I klinikken behandler jeg klienter, som dyrker sport hyppigt eller andre mennesker, som blot har problemer med akutte skader. Under behandlingen tager vi godt fat i hele kroppen, da vi arbejder dybt i muskel og væv. Det har en lindrende effekt og gør bevægeapparatet mere smidigt. Tryk på triggerpunkter kan også være relevant for, da man kan behandle de områder på kroppen, som er ekstra ømme. Det er ikke kun til behandlingen af skader, som en massagen er velegnet til. Den kan bruges til forebyggelse, genoptræning og øge kroppens bevægelse. 

Sportsmassage hos Frederiksberg Massage

Hvis du er nervøs eller skaderne er omfattende, kan lægehjælp være en god idé. På den måde kan du være sikker på, at skaderne ikke skyldes andre problemer end først antaget. Ved mere akutte sportsskader er en sportsmassage ikke altid den bedste vej at gå i første omgang. Ofte skal området forholdes i ro. Genoptræning kan være nødvendig senere i forløbet, hvor massagebehandling kan være nødvendig. 

I min klinik på Frederiksberg specialiserer jeg mig i skadesbehandling og sportsskader. Derfor kan jeg udføre en sportsmassage, som kan hjælpe både den ivrige sportsudøver og dem, som blot dyrker sport en gang i mellem. Kontakt mig gerne eller book tid, hvis du er blevet ramt af en uheldig sportsskade. 

Hold i ryggen, massage Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Kom dine smerter til livs og book en tid allerede i dag.