Musearm

Vores behandlinger – Musearm

Hvad er musearm? 

Musearm er det populære udtryk for seneskedehindebetændelse, som er en betændelsestilstand eller klemt nerve, som mange oplever i og omkring håndleddet. Tilstanden opstår ved gentagne ensartede bevægelser og belastninger af håndleddet. Hvis du sidder meget foran er computeren, så er du sikkert bekendt med den smertefulde tilstand. Det forekommer nemlig særligt ved computerarbejde, hvor man laver mange ensartede tryk og klik på mus og tastatur. Det er især manglen på dynamiske bevægelser af håndleddet, der forårsager tilstanden. Tilstanden medfører ofte hævelse, irriation og smerte i håndled og underarm, da senet i håndleddet har mindre plads at bevæge sig på. Fingrene svækkes ligeledes af tilstanden.  

Nogle af de klassiske symptomer på musearm i håndleddet er smerter ved bevægelse af håndledet, varme og stivhed og besvær ved bevægelse af håndleddet. 

Behandling af musearm 

Når skaden skal behandles, er det vigtigste, at håndled og fingre holdes i ro og aflastes. Det kan f.eks. gøres ved hjælp af træning af håndleddet samt støttebind. I langt de fleste tilfælde går betændelsen over af sig selv efter et par uger, men hvis det ikke er tilfældet, kan behandling ved hjælp af støtteskinne og medicin være nødvendigt. For at undgå tilstanden er det vigtigt, at du løbende ændrer arbejdsstillinger, så dit håndled ikke bliver udsat for gentagne ensartede belastninger. 

Selvom smerterne som regel går væk af sig selv, kan du i mange tilfælde lindre det med massage. Massage af håndleddet har en gavnlig effekt på tilstanden, da de spændte og overbelastede muskler løsnes. Ved triggerpunktbehandling eller fysiurgisk massage øges blodtilstrømningen, hvilket kan bidrage lindring af betændelsen. Hos Frederiksberg Massage står jeg klar til at give dig en effektiv massage, der virker dybdegående på det belastede området. På den måde kommer du hurtigst muligt tilbage til dit vanlige aktivitetsniveau, mens smerterne mindskes. 

Dårlig kropsholdning

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandlere tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Vi tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Myoser drille oftest på de værste tidspunkter, men vi står klar til at hjælpe dig. Du skal bare booke en tid, det tager kun 2 minutter!