Massage Valby

Massage ved Valby

Frederiksberg Massage er en klinik, som tilbyder en enestående massage ved Valby. Klinikken har en central beliggenhed i Frederiksberg, og du kan derfor hurtigt komme fra og til, hvis du kommer fra Valby eller andre steder i Københavnsområdet. I klinikken kan du modtage flere forskellige behandlinger, som har til formål at mindske smerter, spændinger, stress og andre problemer. Det kan være, at du også blot vil opleve ultimativ afslapning og velvære, hvilket vores massage også er en perfekt til.

Hvordan hjælper en massage i Valby?

Det er kun, hvis du lider af skader eller andre problemer, hvor du er nødt til at forholde dig i ro, at en massage ikke kan anbefales. Ellers kan en massage vise sig at være enormt effektiv mod skader og smerter. Som skadesterapeut kan jeg hjælpe dig, uanset om du er ramt af overbelastningsskader eller sportsskader. Vi kan hjælpe dig med en massage ved Valby, næsten uanset hvilke problemer, som du er ramt af. En massage løsner nemlig spændinger, frigiver endorfiner og øger blodgennemstrøningen, så du næsten altid 

Alle skader er forskellige, så når du får en massage i Valby, tager jeg altid udgangspunkt i dine behov og din konkrete situation. Vi tilpasser nemlig altid behandlingen til vores klienter. Som massør er jeg specialiseret inden for fysiurgisk massage, som er en behandlingsform, der sigter mod at lindre muskelspændinger og stivhed i kroppen. Ved hjælp af forskellige massagegreb og -teknikker arbejder jeg målrettet for at løsne op i spændinger i muskler og bindevæv, som straks øger bevægeligheden. 

Når du i klinikken får en massage ved Valby, vil du mærke, at der er indrettet med komfort og afslapning i tankerne. Du bliver behandlet i en behagelig og rolig atmosfære, så du kan slappe af og afstresse fuldkommen. Hvis du har behov for en massage, er Frederiksberg Massage derfor det oplagte valg i Valby og omegn. Book en tid her på siden. 

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.