Dybdegående massage

Mine behandlinger – Fysiurgisk massage

Dybdegående massage på Frederiksberg

Det kan for nogle være et forvirrende begreb, for hvad er en dybdegående massage, og hvordan adskiller den sig egentlig fra andre massager? En dybdegående massage betyder, at behandlingen foregår dybt nede i vævet, herunder i muskler, ledbånd og bindevæv. Massøren gennemarbejder musklerne grundigt med forskellige tryk og stræk. Ved en dybdegående massage arbejder man dybt i kroppen, og det har dén betydning, at kroppen afspændes, afslappes, og at skader og mén kommes til livs. I modsætning til andre massageteknikker fokuserer dybdegående massager ikke udelukkende på velvære, men også hvordan man anatomisk kan se og tilgå kroppen under behandlingen. 

Dybdegående massagebehandling

Massagens tryk og strygninger behandler stram muskulatur, og kroppen bliver mere smidig. Dybdegående fysiurgiske massage minder derfor utroligt meget om en sportsmassage, hvor man også går dybt i muskel og væv. Ved at gå dybt i vævet betyder det også, at man kan opleve ømhed efter en dybdegående massage. Andre massageteknikker er blidere og medfører ikke samme ømhed, men de har ikke nødvendigvis de samme gavnlige virkninger. Når blodgennemstrømningen øges ved en fysiurgisk massage, betyder det, at affaldsstoffer udskilles og smerter udbedres, hvilket forbedrer dit velvære. Om skaderne udbedres fuldstændigt efter en enkelt dybdegående massage afhænger af problemets eller skadens omfang, og adskillige behandlinger kan derfor være hensigtsmæssige. Det er en vurdering, der foretages på baggrund af den enkelte klients behov.

Jeg har flere års erfaring med fysiurgisk massage, og jeg kan hurtigt danne mig et overblik over vurdere dine problemer og behandlingen heraf. Derudover tager jeg forbehold for dine behov og ønsker, så du får en masse, der er skræddersyet til dig. 

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.