Iskiassmerter

Vores behandlinger – Iskiassmerter 

Lider du iskiassmerter? 

Iskiasnerven er en kroppens største nerve, som går gennem lænd, baller, ben og fødder, og når en nerve er i klemme, kan smerten derfor indfinde sig forskellige steder på kroppen. Iskiassmerter opstår ofte i forbindelse med tilstande som ondt i ryggen og hold i ryggen. Der kan være mange årsager til iskiassmerter, så det er vigtigt at få det undersøgt af en fagperson. Smerterne i din iskiasnerve kan skyldes noget så simpelt som træk og belastninger af nerven, fastlåste led og spændte muskler, men også mere alvorlige lidelser som diskusprolaps. 

Hvad er symptomerne på problemer med iskiasnerven?

Iskiassmerter kan forekomme på mange forskellige måder, hvor symptomerne sommetider er milde, mens de andre gange kan være enormt smertefulde og hindrende for fysisk aktivitet. Et klassisk symptom på iskiassmerter er skarpe smerter, der stråler fra ryggen, ned til ballerne og til baglåret. Sommetider får man endda nedsat kontrolevne og følesans i ben og fødder. 

Årsagen til iskiassmerter

Smerter i ben, fod og tæer kan have mange årsager, men når der er tale om iskiassmerter, skyldes det ofte overbelastninger som ved tunge løft og løb. Det kan ligeledes udløses af begrænset fysisk aktivitet. Andre medicinske sygdomme kan også være årsagen til problemet. Derfor bør man undersøges af en læge, så den specifikke årsag til smerterne kan findes.
 

Hvordan behandles iskiassmerter?

Behandlingen afhænger af symptomer og årsagen til smerterne. Hvis årsagen er en fastklemt iskiasnerve, er en hensigtsmæssig behandling af skabe plads til nerven. Træning og øvelser kan hjælpe med at stabilisere og smidiggøre området, så ryggen styrkes og yderligere skader forebygges. 

Det er ligeledes muligt at komme iskiassmerter til livs med massagebehandling da det kan lette trykket på den belastede iskiasnerve. Når iskiassmerterne er forsvundet, kan det stadig være en god idé at blive masseret for at forebygge flere smerter. 

Jeg har erfaring med at behandle mange smerter, og med en fysiurgisk massage arbejder jeg dybt i det udsatte område, så området løsnes, og smerterne mindskes.

Massage på Frederiksberg

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandlere tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Vi tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Myoser drille oftest på de værste tidspunkter, men vi står klar til at hjælpe dig. Du skal bare booke en tid, det tager kun 2 minutter!