Massage i hjemmet

Mine behandlinger

Har du brug for en massage, hvor det passer dig allerbedst?

Der kan være mange årsager til, at du vil have en massage i hjemmet. Det kan være, at belastningerne er så omfattende, at det hindrer din evne til at bevæge dig, eller måske foretrækker du bare at blive behandlet i de omgivelser, der passer dig bedst. 

Derfor tilbyder jeg at komme hjem hos dig eller ud på din arbejdsplads for at give dig en massagebehandling. 

Jeg tilbyder en dybdegående fysiurgisk massage, hvor jeg også inddrager elementer fra shiatsu og triggerpunktbehandling efter behov. Du kan derfor få en afslappende, afstressende massage i de omgivelser, der er allermest komfortable for dig. Jeg tilbyder behandling og smertelindring af både sportsskader, hold i ryggen, spændingshovedpiner. og meget andet. Da gravidpuden er mobil, er der også mulighed for gravidmassage i dit hjem. 

Inden jeg ankommer for at give dig massagen, er det et krav, at der er plads til min massagebriks og jeg på 2,5m x 1,4m. Til massagen skal der være: 

  • Et håndklæde eller lagen, jeg kan lægge over dig
  • Et viskestykke til hovedstøtten 
  • Et lagen, der kan dække briksen

Det er et krav, at massagelokationen er inde for 25 minutters køreafstand fra min klinik. Samtidig skal parkeringsmulighederne være sådan, at der ikke er mere end fem minutters gåafstand til din bopæl. Derfor afholder jeg mig fra at udøve behandling på Vesterbro, Nørrebro, i Indre København og dele af Vanløse og Brønshøj. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt jeg kan give dig en massage i hjemmet, eller vil du gerne booke en tid, så kontakt mig gerne.

Behandlingen er inkluderet:

Book en tid til din behandling!

Vores dygtige og erfarne behandler tilbyder både fysiurgisk massage mod spændinger og myoser og andre behandlinger. Jeg tilpasser dog altid massagen efter dine behov, så du får det bedste ud af behandlingen.

Behandling af skader

Uddannet massør

Professionelt massage på Frederiksberg

Velvære

Afslappende massage

Afslappning

Professionelt massage på Frederiksberg

Skadebehandling

BOOKING AF TID

Book din tid idag

Her på min side kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder af behandlinger hos Frederiksberg Massage.
Jeg tilbyder alt fra massage af sportskade til myoser til gravidmassage.
Du har også mulighed for, at booke din næste tid til din ønskede behandling.